4位美女聚会,必需拣一间坐得舒服嘅餐厅,因为女人倾计可以倾到喉咙干涸都未倾完😂今次朋友拣左呢间泰国菜餐厅,地方好宽,枱与枱有一定距离,大笑都唔会嘈到人👍😁先要讲每款菜式都热辣辣上枱❤呢方面系100分,同埋我坐位置系一定叫到侍应,卡位👍先黎串烧,鸡牛猪各一串,热辣辣,泰式味道浓郁,唔会烧到干争争,其实呢款菜式周街都有,但50%都做得麻麻好求其,所以呢啲质素我觉得唔错👍泰式炒金边粉,我系呢间食过最好食,唔会太流,唔会淋,炒得好香!下次再黎系必叫!咖哩牛加薄饼,咖哩其实都香,牛肉都好淋,唯一不满意系……可以多啲咖哩,因为食完一份薄饼,我再叫多一份,薄饼好松软好香口👍😎😎烧鱿鱼就一般,不过热辣辣,系要加分嘅,唔够淋。炒椰菜仔好爽口,倾倾下好快都食晒了,请大碟一点就好了😂😂总括都系好满足,仲要每人二百几蚊食咁多野,算抵,可以介绍朋友普通聚会黎试下👍
烧鱿鱼就一般,不过热辣辣,系要加分嘅,唔够淋。
炒椰菜仔好爽口,倾倾下好快都食晒了,请大碟一点就好了😂😂
烧鱿鱼

串烧