2010-04-04 242 浏览
星期日晚一行五位美女来到Cafe de Fontaine, 该 cafe 位置不错, 野食和啤酒选择都几多, 同时有户外座位, 对于吸烟一族算是相当方便. 当晚大家叫了不少食物呢!义烧拉面 - 面质一般, 不过义烧几好味..Turkey Panini - 整体不过不失, 不过与 super-sandwiches 比就稍逊10" seafood pizza - 个 pizza 底似面包, 不过 d 料都几好味芝士焗西兰花 - 芝之味道唔够浓, 可能系我钟意食重芝士, 但系垫底既薯蓉就好受欢迎.猪 satay 和 鸡 satay 各六串 - 鸡 satay 好滑, 猪就不过不失啦, 但系个 satay 汁偏甜少少辣都几惹味.另外三位美女叫了 Peach tea, Lavender chamon Green Tea 和 Apple Tea, 其间不停 refill hotwater 都无另收费. 九点前部份酒有买一送一, 而我地叫左 Boddingtons, Hegaarden (L), Chimay 饮到个肚涨晒呢. 全场除左两位女 waitress 成晚面黑黑外, ,其他男 waite
当晚大家叫了不少食物呢!
义烧拉面 - 面质一般, 不过义烧几好味..
全场除左两位女 waitress 成晚面黑黑外, ,其他男 waiters 服务都好好, 特别系带眼镜的叔叔既服务相当殷勤.
下次去开尖咀时又可以多个选择呢!