2017-06-25 299 浏览
吖姐服务好差!未食已经被激饱!我一坐下即刻举手叫嘢食!我叫咗麻辣汤底小辣米缐!云吞、大肠!过了一会儿吖姐一会儿我见到吖姐把点才单放下!奇怪的是我见到张点菜单上写中午肉、腩肉, 麻辣汤底中辣米缐!我以为吖姐放错枱就无多理会!结果碗米放落枱、我见到腩肉、午餐肉!我立刻叫住吖姐说碗米线不是我的!跟住吖姐问我叫咗乜嘢!我重复一次我叫嘅嘢!个吖好大声问我:''系咪麻辣汤底?''!我回答系!跟著佢走去电脑前㩒完一阵!之前拎走摆系前果碗米线!走到厨房前面大声喊!整一份大肠同一份云吞比我!此时我听到即刻提醒提醒吖姐!啱啱错果碗米线系中辣!唔好净系同我换过D𩠌就算!因为我食唔到中辣!点知个吖姐死都不肯承认自己错!仲要大大声声坚持说啱啱果碗米线系小辣!仲恶人先告状问我到底食唔食?我此刻真的顶不顺呢个吖姐!讲真入得来食嘢紧系想帮衬喇!不过真的被呢个吖姐激饱了!最后没有紧系食到无理由要迫一个食不到中辣的人去食中辣!太过分了!简直赶客走!
吖姐服务好差!未食已经被激饱!