2018-12-13 24 浏览
铜锣湾「茶木✖️小丸子主题餐厅」,未入门口已经好兴奋🥰开心其实就系咁简单😬一入到里面就见到小丸子同你Say Hi 👋🏻 心情马上活泼又开朗,心境都年轻起来😬呢度周围都有主题人物,我当然唔会错过影相呃Like嘅指定动作啦😍原来已经有圣诞节🎄Menu推出,Yeah ! 今次小丸子又有心事,究竟有咩特别野?好心急啊😂叫左花轮玫瑰咖啡拿铁和爷爷抹茶欧蕾,见到个外形设计已经开心啦,而且仲好好味,唔会太甜,问左服务员,饮完仲可以拎走个杯架,大家唔好蚀底呀😬小丸子番茄肉燥鳗鱼饭,鳗鱼鲜嫩可口,好有鱼味,配埋蕃茄肉燥酱汁,好味又开胃,好快比我地食哂😋小玉南瓜🎃海鲜魔法,成个小小南瓜,满布虾肉菇菇,份量不少,仲有其他海鲜配料,好掂呀👍🏻小丸子热香饼,有4件,旁边有花生糠和士多啤梨配特制酱汁,热腾腾,好滋味,吃得满足又开心🥳
铜锣湾「茶木✖️小丸子主题餐厅」,未入门口已经好兴奋🥰
开心其实就系咁简单😬