2019-02-10 302 浏览
年初二呢间舖居然都有开,太好了!想试好耐!见到呢间舖都觉得好开心好得意!呢间鸡蛋仔专门店好特别,鸡蛋仔有咸有甜!咸点好似pizza 咁!伸好似热狗!见到人地食,好似个包包咁食,几得意!呢度而且可以堂食,有3-4张圆枱圆椅,真系几好!仲有好多可爱deco! 我叫左甜既系列!见到有大棉花糖系列真系忍唔住环拣!大棉花糖系列有3款,可以拣 榛子Oreo 脆饼/奶酱系列/我叫既呢款抹茶麻糬。因为我怕上2款太甜,虽然我本身好钟意食甜野都怕有大棉花烧完之后太甜,所以叫左抹茶麻糬!大约等左10分钟内。。好甜心,店员会赵你拎去位。职员服务都好好!麻糬粒好细,好得意,size刚好,如太大粒会抢晒鸡蛋仔风头!抹茶酱是冻,好搅笑!鸡蛋仔系热,变左又冻又热🤣🤣但整得好靓又好味!烧完既棉花糖加埋鸡蛋仔同抹茶酱配合得正好,唔太甜,加埋麻糬又有咬口!每粒鸡蛋仔都有店内公仔既图案,真系餐厅独有!好可爱!而且有精品卖!呢个鸡蛋仔又即叫即整,值得推介!都唔算等太耐

大约等左10分钟内。。
好甜心,店员会赵你拎去位。职员服务都好好!
抹茶酱是冻,好搅笑!鸡蛋仔系热,变左又冻又热🤣🤣
呢个鸡蛋仔又即叫即整,值得推介!
都唔算等太耐

抹茶麻糬大棉花糖鸡蛋仔
2019-02-06
$36 (其他)
抹茶麻糬大棉花糖鸡蛋仔