2016-05-23 271 浏览
装修很有心思,墙上是简约风的可爱卡通,例如绵羊,时钟,少女厨师等,浓浓的日系风格有两款儿童餐,望落都几吸引,但为左唔比人用诡异眼神望住,我地都系点其他野啦我地喊左个意大利饭,同车里茄水牛芝士薄饼意大利饭,可以见到都几浓稠,食落忌廉味几浓,米饭烟韧,口感唔错. 不过不失.薄饼非常好,佢系薄批,饼底甚脆,且有很浓牛油香. 咬落去先是感受到表面好足料既热辣柔软芝士,同车厘茄的甜鲜汁液,跟住就系一咬即断既香脆饼底,再拉出一条条既芝士丝,个种咸香而香脆既滋味,一试难忘珍珠奶茶,正常台式珍珠奶茶味,较甜,粉圆柔软烟韧,质素正常.最后我地真系顶唔住可爱既诱惑,买左一饼公仔头鸡蛋仔. 望住一个个好有喜感既公仔头,唔知点解好想笑lol 食落都算松软有蛋味,算系甘,不过张相帮我呃左好多like 哈哈哈
我地喊左个意大利饭,同车里茄水牛芝士薄饼