看进去外表平平无奇,行过也只是觉得是小cafe一间,朋友约在这里吃饭,说真的并不抱太大期望。不过!今次食完呢餐,我对佢完全改观,甚至有再光顾的冲动~因为唔知叫咩,所以询问店主意见,推荐了爽瓜瓜溶岩牛肉芝士汉堡配特调花生酱,呢个特调花生酱真心不得了!佢无一般花生酱咁死杰死浓味种感觉,反而系花生味浓之余质感好smooth,仲有粒粒花生,牛肉亦非常juicy,完全唔会太腻,实是赞!即炸的薯条都好好食!仲为你配上蜜糖芥茉酱呢~仲有另一个叫特浓香烤芝士忌廉什菌鸡肉意粉,用上几种芝士炒制,真系有拉丝的感觉!超浓郁喔~鸡肉又煎到好香好好食,虽然系有点满滞但都食晒成碟~饮品方面,叫左原条玉桂的苹果茶,仲有tiramisu latte,我觉得野饮就一般。latte上面个哈哈笑好可爱,同店名「好日」的正面思想很有共鸣,而且吃得出每一个菜式都很花心思去研究,QC然后先推出,店主仲好细心咁介绍每一碟菜式,呢个系细心位。
爽瓜瓜熔岩牛肉芝士汉堡 (配特调花生酱)

特浓香烤芝士忌廉什菌鸡肉意粉

玉桂苹果茶

Tiramisu  Latte

爽瓜瓜熔岩牛肉芝士汉堡 (配特调花生酱)
特浓香烤芝士忌廉什菌鸡肉意粉
玉桂苹果茶