2021-04-07
今日同宁宁睇完牙科保健,行咗黎铜锣湾金百利揾食,一打开OpenRice, 本身梁生想去花园餐厅,点知上到4楼唔系佢想要𠮶间....最后我地三个上左5楼易牙——一睇个Menu, 正㖞有set dinner $45 同 $55价钱就响铜锣湾呢个地段属超级抵食 咁我地胆粗粗上左去试啦环境方面就一般啦 但都光猛嘅!我order左个鲁肉饭配大肠面线响我黎讲 鲁肉饭最好食系要用饱满嘅珍珠米,要够汁同鲁肉去送晒成个饭,咁佢又做到㖞!味道好又够我每一啖饭都有汁同埋鲁肉至于大肠面线,有惊喜!有两块大大的大肠 好香呢!梁生叫左个鲁肉贡丸卤蛋干面,佢觉得不过不失啦!对得起个价钱,冇咩值得批评...要赞嘅系汁够多,可以点晒啲面...宁宁个红烧牛肉面呢,就唔好期望系超浓味嘅红烧牛肉,可以当系清汤牛肉面咁食就very good. 佢个汤底比较清淡,萝卜清甜,牛肉够冧,算系好唔错了!$45 求啲乜丫野饮方便我地都觉得够正!免费嘅好过加钱嘅~值得
价钱就响铜锣湾呢个地段属超级抵食
咁我地胆粗粗上左去试啦
环境方面就一般啦 但都光猛嘅!
我order左个鲁肉饭配大肠面线
至于大肠面线,有惊喜!有两块大大的大肠 好香呢!
野饮方便我地都觉得够正!
免费嘅好过加钱嘅~
值得