餐厅: 牛奶冰室 (銅鑼灣廣場二期)
资讯:

年初二睇完烟花觉得有d饿饿地,经过骆克道到间牛奶冰室见唔使等位马上入去进去坐低打算食我最爱菠萝油,结果卖晒啦,只能食其他。芥菜咸蛋肉片汤饭:好有妈妈的味道,芥菜汤口感清脆,清热降火配埋咸蛋肉片味道鲜香,营养丰富,真系无论几时食都啱食。🌽椒盐粟米:奇妙既辣咸更加带出粟米既甜味,令到口感好丰富,好似解锁佐粟米既新食法一样。比平时烧烤食既烤粟米更假更加惹味。🍍怀旧菠萝冰:甜中带酸,口感清新,仲有粒粒菠萝肉系入面,好有童年回忆。环境:店面阔落,餐厅充足。地点显眼易稳。价钱适中~上菜快

环境:店面阔落,餐厅充足。地点显眼易稳。价钱适中~上菜快
2025-01-30
宵夜