2023-06-05 112 浏览
Paper Stone Bakery最近推出左6款唔同既丹麦酥😍 价钱只系$32-38,卖相非常精致😍味道分别有焦糖香蕉丹麦酥、奇异果丹麦酥、灸烧菠萝丹麦酥、士多啤梨丹麦酥、芒果丹麦酥同埋无花果杂莓丹麦酥✨今次我拣左焦糖香蕉、灸烧菠萝、士多啤梨同无花果杂莓味❤️丹麦酥外面松脆,内层松软,丹麦酥既半边点满朱古力脆皮,食落好滋味😋丹麦酥上面配上新鲜忌廉芝士吉士酱,质感棉密带芝士味,配搭新鲜生果好夹👍其中灸烧菠萝好fresh,菠萝味清新香甜带焦香味,好特别😋而焦糖香蕉上面淋上焦糖酱同杏仁片,香甜而富质感👍士多啤梨同埋无花果杂莓味卖相好靓,够晒抗养化🥰
🔸海盐牛油法包外皮松脆,内里松软而烟靭,带淡淡牛油香,仲有面头既海盐点缀,好夹好好味👍
🔸多谷海盐法包切开入面有满满既黑芝麻,好有芝麻香,啖啖都好有口感👍整体丹麦酥价钱唔贵,质素唔错,胜价比高,赞👍👍

🔸海盐牛油法包

🔸多谷海盐法包
切开入面有满满既黑芝麻,好有芝麻香,啖啖都好有口感👍

整体丹麦酥价钱唔贵,质素唔错,胜价比高,赞👍👍
外卖自取