2019-09-24
• 八色小笼包🥟•💵Price: $118🍴Food: 4/5❤️-呢笼八色小笼包影相岀黎真系好靓😛而且味道都好唔错!我尤其钟意红色辣辣地既川味小笼包同黑色既黑松露味,松露味好香好浓🖤皮薄多汁,而且每款味道都几岀,唔错🥳每款颜色味道分别系:❤️川味小笼包🧡蟹粉小笼包💛芝士小笼包💚人参小笼包🖤黑松露小笼包⚪️招牌原味小笼包🗿蒜香小笼包📦鹅肝小笼包• 虾仁酸辣汤🌶•💵Price: $52🍴Food: 3/5💗-个汤好足料,有虾仁、豆腐、木耳、冬菇、竹笋,酸辣味都几强烈,不过我几钟意。虽然话一盅系for一位,不过两个share都够分👫-• 开阳葱油拌面🍜•💵Price: $48🍴Food: 4/5❤️-本身黎到见到啲面好似干争争咁,又附送埋碗汤黎,搞到我争啲想倒左碗汤落个面度😅但大家千祈唔好咁做!因为其实个面底有好多葱油架,你捞一捞均佢就得,倒左汤落去个葱油味就无咁岀lu!不过个汤既味道都唔错既,食左第一啖原汁原味先再倒少少落去食就perfect🌟
💵Price: $118
🍴Food: 4/5❤️