呢间茶饮专门店,会讲解返每只茶叶都有各自嘅功能,e.g. CALMING, RELAXING, ENERGETIC~大家系选择饮咩果阵都可以考虑埋自己想要D功效!我就嗌左杯普洱燕麦奶,奶茶就饮得多,但用普洱做茶底都系第一次,原来味道都几夹~而且无咩糖,感觉都比较健康养生👍🏻蓝莓橙滇红~睇落已经好吸引😍见到紫色以为好重蓝莓味比较酸,其实一D都吾系,味道比较fresh, 橙味会比较出,都几解渴嫁!脏脏铁观音雪糕鸡蛋仔 $68 呢个甜品真系大人细路都好中意😍 果日我食紧果阵,有个小朋友仲指住我手上呢款甜品同佢妈咪讲话要食😂 系云尼拿雪糕上洒上铁观音茶粉,食落去会有阵阵阵嘅清香感!另外餐厅嘅主打仲有可丽饼,有分甜同咸款~见到menu上话黑松露带子忌廉可丽饼,系期间限定款式😋当然不能错过啦!餐厅系即叫即整,虽然需时准备,但完全食到新鲜嘅味道😍表层布满好多带子,煎到有微焦嘅香脆口感,但咬落一D都吾靱👍🏻 底下就有好多磨菇,配埋黑松露呢个组合真系绝配呢