朋友💁🏻‍♀️好钟意瓹窿瓹罅揾嘢食😂,呢日同佢💁🏻‍♀️喺荷李活道一路行去云咸街,佢💁🏻‍♀️望到呢间,走去门口再望吓,话不如试吓,咁我梗系同朋友💁🏻‍♀️一齐发挥探索精神啦🤣我见到餐厅中文名字,即刻谂起 Christopher Nolan 𠮶套电影🎬 Tenet 👍🤩$168「澳洲和牛汉堡定食 Australia Wagyu Hamburger Steak」同埋都系 $168「香煎三文鱼定食 Salmon Steak Set」「澳洲和牛汉堡」相当有牛味,仲几juicy,汉堡扒上边有一片溶溶哋嘅芝士🧀,仲有一只太阳蛋🍳,真系几好味㖞🤣「香煎三文鱼」煎得几香口,三文鱼肉质都算滑🤣「定食」包「沙律🥗」,简简单单🤣仲有一小碗类似 oden,有一嚿白萝卜、一件aburaage あぶらあげ、仲有芋丝,全部都几好味🤣又有一小碗乌冬,店员妹妹话将太阳蛋同芝麻酱加落去捞埋嚟食,咁样食法都几得意🤣

「香煎三文鱼」煎得几香口,三文鱼肉质都算滑🤣

「定食」包「沙律🥗」,简简单单🤣