2017-03-13 2178 浏览
话说我好好好钟意食串烧架,2,3日就会食一次过下口"引"(唔识打呢个字添).........>.<....而呢间新开,睇下好唔好味先....呢间铺头细细,系正corner位,都易揾!得一个人负责晒所有野,例如收钱,烧野,执野咁,所以人多个时大家要有耐性先得!见铺头钿钿都有一张bar台..好似得2个位,同埋出面有张企位台,同埋都有见店家有开临时台俾客人用!哪哪哪.....而家讲食物啦,我地order左4样野,其实想order多d,因为店家提供嘅食材同出面好唔同,而且种类又多,单单系牛就有几种,好岩我呢个牛牛人....下次要试晒d牛先!听客人同店主的对面,店主好佚系四季二厨呀..........食物到手啦,包装袋好靓,睇得出有心机开店呢呢四串入面有2款都系牛,烧得岩岩好,唔会过熟唔系间间都得架!又juicy,汁又野味!!!!!!!1款鳗鱼,1款厨师肠。鳗鱼同厨师肠不过不失。

..........
食物到手啦,包装袋好靓,睇得出有心机开店呢
呢四串入面有2款都系牛,烧得岩岩好,唔会过熟
唔系间间都得架!
2017-03-10
10 分钟 (外卖自取)
宵夜
  • 和牛串