2022-07-06
吹啤啤🍺🍻呢到嘅手工啤一试难忘‼️食住串烧叹啤酒人生一大乐事~😚🙌🏻好开心又揾到间好好食😋又抵食,同烧烤堂有得fight嘅「太郎居酒屋🏮」🤩呢间更加正,因为除左串烧之外,仲有刺身锅物😍餐牌每样野都好吸引,出到黎既野食完全唔会令你失望💯😄9楼全层都系佢既舖位,一入去成晚既装修好有日本🇯🇵居酒屋feel🥰幅墙系一排排既达摩❤️又有好多🎏挂系天花板,四周都系写住日文既海报、手幅🎐坐咩位打卡都靓!佢地仲有个小包间,可以坐8人,如果庆祝生日🎂个啲book呢间点噪都冇人知😆👍🏻野食我地咩都试左啲😋前菜㨂左好特别嘅水母刺身(食落好似海蜇皮,酸酸地,好开胃👌🏻)同埋山葵八爪鱼🐙细细一碗,但食极唔完🤣口感弹牙,新鲜唔腥🙌🏻主食叫左个蟹籽芝士玉子烧🤩好好味,热辣辣拉到丝~~~每一啖都系大满足💯而且系章鱼小丸子既酱,我地超钟意😆❤️重头戏串烧来了‼️大大碟,正呀😚免治鸡肉棒付月见(姐系生鸡蛋🥚加酱油)唔系交货既质素,肉质嫩,有咬口,食唔停口👍🏻盐烧鸡翼平时个啲一系好干一系冇味,但呢度系有汁有味,连入面都好入味😋大大只👌🏻牛肉试左佢嘅安格斯牛小排粒😍😍系好真好高级既牛味‼️🤣猪就食左烧五花腩,肥美肥美😋肥肉焦香,一啲都
重头戏串烧来了‼️大大碟,正呀😚免治鸡肉棒付月见(姐系生鸡蛋🥚加酱油)唔系交货既质素,肉质嫩,有咬口,食唔停口👍🏻盐烧鸡翼平时个啲一系好干一系冇味,但呢度系有汁有味,连入面都好入味😋大大只👌🏻牛肉试左佢嘅安格斯牛小排粒😍😍系好真好高级既牛味‼️🤣猪就食左烧五花腩,肥美肥美😋肥肉焦香,一啲都唔油腻嘅感觉😌香辣松阪猪系今日VIP🐷完全系另一个level嘅好味,必食!荔枝豚肉卷我谂系每间串烧店必须要有,而且要整得好好睇睇😆😆因为系我至爱😌😜呢度荔枝劲大粒好juicy~
食到一半已经忍唔住叫酒🍺饮,佢地呢度有得㨂本地手工啤💛💛好多选择(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)我地㨂左芒椰奶西🥭🥭苹果西打🍎🍎2支都好香甜☺️一啲都唔苦涩💯
最后再叫左个铁板牛粒😌一上枱炸炸声,啲蒜片脆,连埋牛粒食😋世一!份量又多,满满一碟👍🏻
装修靓,座位阔落,又干净,服务态度都几好👌🏻唔错!