2009-07-31
近期筲箕湾东大街开左好多新野!!!好想试哂佢xddd 好多都试过,都唔错..见家姐成日都买WOW! 返屋企食,搞到我都好想食..但WOW! 个铺位实在好细..每次想试WOW! 都冇位.. 都食唔到..终于今日都食到啦!!!入到去都坐满哂人,于是我同朋友就叫外卖返屋企食~~叫左3个鸡扒汉堡餐,一个芥末,一个香辣同一个走酱..野饮就叫左一杯蓝莓泡泡,一杯冻柠茶同一杯菠萝XXX仲加左新出既扭扭薯条TIM!!!见到果度个厨房系即叫即整!!! 好新鲜呀!!XD等左大约5分钟就有得拎啦~返到去即刻开黎食~ 仲系热辣辣架!!!我食既系香辣鸡扒汉堡同埋饮蓝莓泡泡!!个包有好多菜好fresh!!!! 反而块蕃茄就冇KFC 果d 咁juicy..块包都有烘过,好脆!!块鸡扒都算大块同埋都几厚,同d 酱好夹!! 好好味!成个包都几大个,就咁食以我黎讲都要张大个口先岩岩好食到xdddd不过真系几好食!! 净系食个包都ok饱!~~d 扭扭薯条同平时食果d差唔多,冇咩分别!!!听人讲d特饮好难饮.. 但系饮落都唔觉难饮!!反而觉得几好!! 仲有d 啫哩系里面,几好饮呀!!!!Overall 黎讲觉得好好食,同埋唔
好想试哂佢xddd 好多都试过,都唔错..
见家姐成日都买WOW! 返屋企食,搞到我都好想食..
终于今日都食到啦!!!
入到去都坐满哂人,于是我同朋友就叫外卖返屋企食~~
叫左3个鸡扒汉堡餐,一个芥末,一个香辣同一个走酱..
野饮就叫左一杯蓝莓泡泡,一杯冻柠茶同一杯菠萝XXX
仲加左新出既扭扭薯条TIM!!!
见到果度个厨房系即叫即整!!! 好新鲜呀!!XD
等左大约5分钟就有得拎啦~
返到去即刻开黎食~ 仲系热辣辣架!!!
我食既系香辣鸡扒汉堡同埋饮蓝莓泡泡!!
块包都有烘过,好脆!!
块鸡扒都算大块同埋都几厚,同d 酱好夹!! 好好味!
不过真系几好食!! 净系食个包都ok饱!~~
d 扭扭薯条同平时食果d差唔多,冇咩分别!!!
听人讲d特饮好难饮.. 但系饮落都唔觉难饮!!
反而觉得几好!! 仲有d 啫哩系里面,几好饮呀!!!!
Overall 黎讲觉得好好食,同埋唔算贵!!
不过个铺位真系几细,坐得十几个客!! 如果大d就好啦!!
芥末鸡扒汉堡combo $25 (包野饮)
扭扭薯条加$7