入座后叫左壶香片 就睇餐牌由于我本身有hsbc信用卡 格过价之后决定叫信用卡二人餐 会开心d 同一个价钱 但食到嘅种类多d 又会有汤 前菜 同 甜品等左5分钟 就一次过上咗菜四喜烤麸酸酸甜甜嘅淀粉质 木耳爽口 开胃大菜 如果少少地三四旧就ok 但成大碟 就有点儿饱肚感鸡丝粉皮花生酱汁唔会太少 鸡丝够滑 粉皮长度口感都满意 见到甘多菜 我都预左要打包 第一时间拣左呢碟打包 因为粉皮冻食仲好味 所以我第朝嘅早餐就系粉皮 建议大家都可以跟小龙包唔易穿 汁多 加埋醋 好味砂窝腌笃鲜(汤)成餐最失望嘅食物 汤嘅味道系重猪骨味同咸 其实似平时食拉面嘅汤底 汤料有腌猪腩 同 清猪腩 我咬左一啖就唔食 太咸同太油 糟溜鱼片味道系米酒煮过嘅鱼片 味道特别 拎黎送炒饭又得 黄金虾炸到虾尾嘅壳都食得 而咸蛋黄好足料 虾都新鲜大只 鸡火炒饭干爽 粒粒分明 鸡粒大细适中 味道唔太咸 拎其他𩠌一齐食最佳高力豆沙炸嘅豆沙包 沾 糖粉 味道普通总结系味道好 份量大嘅餐 支持!
入座后叫左壶香片 就睇餐牌
同一个价钱 但食到嘅种类多d 又会有汤 前菜 同 甜品
等左5分钟 就一次过上咗菜
四喜烤麸
鸡丝粉皮
小龙包
唔易穿 汁多 加埋醋 好味
砂窝腌笃鲜(汤)
糟溜鱼片
味道系米酒煮过嘅鱼片 味道特别 拎黎送炒饭又得
黄金虾
炸到虾尾嘅壳都食得 而咸蛋黄好足料 虾都新鲜大只
鸡火炒饭
高力豆沙
炸嘅豆沙包 沾 糖粉 味道普通
总结系味道好 份量大嘅餐 支持!

黄金虾  小龙包  鸡丝粉皮    四喜烤麸
糟溜鱼片