2021-07-21
今日同朋友行街经过尼间八幡屋涮涮锅🍲就入黎试下食尼度火锅放题😋😋入到黎先知原来平日(星期1-4)可以买一个餐送一个餐😱🤩劲正😋仲要和牛、猪肉、刺身、丸丸任叫😳🤭 搞到我地食到劲饱、劲满足。我地都夹咗好多菜同菇伴住食。如果大食啲嘅,仲有拉面🍜、出前一丁面、同饭任添。😁我同朋友都觉得「寿喜烧汤底」最好食😋!一丝丝甜意挂住喺啲牛肉、海鲜上面禁食,特别好味😋 (我地今次食左两个汤底,仲试咗豚肉猪骨汤底)刺身甜虾、三文鱼都不错😌👍🏻仲有甜品:啫喱、雪糕饮品🧃任攞真系好抵食🤣 ($278/1位,依家买一个餐送一个餐,所以加一后都系$306 食同我地两个满足到傻傻😮🙈🤭😁😊)因为尼度M5和牛海鲜餐星期一至四全日买一送一,所以我地两个人任食,都系收一个人钱🤩🤩 下次试吓weekend夜晚黎都有二个人入面有一个人可以半价,都好抵啊😱😱😱推荐推荐👍🏻👍🏻
刺身甜虾、三文鱼都不错😌👍🏻
仲有甜品:啫喱、雪糕
饮品🧃任攞
推荐推荐👍🏻👍🏻