2017-10-02
本身满心期待去食既,但最后既经历令我不得不打返食评,请睇到最后🙄🙄与友人食饭,提早两日打去预定两人位置,但到达后安排坐一张4人枱,出入既路都颇窄,肥少少都好难行入去。点知坐底冇耐,经理又安排多一对情侣坐系我哋隔离,变左好似4个人一齐食野噤,细细声讲野都听得好清楚😅位置唔太舒适都唔紧要,食物质素好就得啦~ 一开始点既单都到齐,刺身味道亦唔错,系带子、赤虾同蟹脚刺身好腥,似系唔新鲜;熟食方面比想像中好味!寿司细细件 可以食多几款又唔会太饱 味道👍🏻👍🏻甜虾三文鱼都好味 但带子、大赤虾同蟹脚都好腥🤢🤢根本食唔到。。另外主要原因想尼食既系因为见到佢有梅酒同清酒任饮,点知真系唔饮好过饮,虽然都知道任饮嘅通常唔会好得去边,谂住一试啦,但梅酒系完全冇梅味同酒味,饮落仲怪怪地添;清酒就普普通通亦都有少少怪味,建议大家都唔使试了😅差不多食晒第一round点嘅嘢食,咁就落左几张纸,点知差不多等左15至20分钟先再有嘢食,啲侍应都好忙唔得闲理我地,同朋友系7点15分入座。*****有一位女经理系八点半就同我地讲要截单,问我地仲有冇野要加,我同朋友就话有啊因为你哋啲嘢食迟左尼,我哋写埋甜品同其他嘢食就再落单啦
寿司细细件 可以食多几款又唔会太饱 味道👍🏻👍🏻
*****有一位女经理系八点半就同我地讲要截单,问我地仲有冇野要加,我同朋友就话有啊因为你哋啲嘢食迟左尼,我哋写埋甜品同其他嘢食就再落单啦,过咗1分钟都冇𠮶位女经理又走过来问我地得未再唔落单就截架啦!语气都几冇礼貌。咁我就俾咗几张纸我朋友睇,点知个女经理一手攞咗话咩:你唔使睇架啦冇得食架啦我帮你睇啦你再唔落冇架啦。。。整个过程都系几分钟内嘅事,佢一路黑晒面催我地再唔落就冇得食😓😓之后我问佢点解人哋有雪糕纸我哋冇,佢又好唔耐烦咁攞俾我哋,雪糕每人只限一杯,Haagen-Dazs𠮶度我见佢写住限定,咁我就问个女经理系咩味,佢又话有咩草莓味云呢拿味,但系我见隔离枱明明食紧焦糖味得一款,佢就一口话冇呢只味,咁算啦费事同佢坳。隔咗一阵有位侍应走过尼同我地讲,原来啱啱个女经理俾我哋𠮶张雪糕纸系旧嘅,雪糕味道已经转咗
,依家系焦糖脆脆味嘅雪糕。我见个侍应同返女经理讲,佢仲死口唔认话自己系柜度拎点解会错,连个侍应都话佢系比错人就比错人啦,仲喺度拗 -.-
讲真比几百蚊尼食野要受你气既,一定冇下次!啲位又迫路又窄,见啲侍应好忙就算野食好耐未到我同朋友都唔出声,两个钟放题仲有45分钟就比人催催催last order唔落就冇野食。。。冇礼貌未够两个钟就啤住晒,9点15分即刻走,短发女经理仍然黑口黑面。总括,冇下次。