2022-10-30
💛 #尖沙咀 @peekapoke想食呢间poke好耐,加上朋友最近话要减肥,就带埋佢一齐嚟食😆 呢度嘅poke全部都超大碗,仲可以自选主食:寿司饭/ 珍珠糙饭 / 沙律菜 / mix以上任何两种主食😋 我同朋友都叫咗沙律菜底,都已经超级饱! 🌺 夏威夷风味 ($88)夏威夷风味有刺身吞拿鱼粒、新鲜海带芽、紫洋葱、蟹子、鲣鱼酱油,我仲另外加咗牛油果同温泉蛋添😆 啲刺身吞拿鱼粒超大粒! 仲有好多添,好正! 海带好香,加埋鲣鱼酱油咸咸香香😚 另加嘅牛油果都好大旧又够熟够creamy😋 温泉蛋汁捞埋成个poke食仲正! 🌊 加州风味 ($98)加州风味就有刺身三文鱼、鸡蛋丝、三文鱼子同果仁芝麻酱,朋友仲另外加咗鲜蟹肉😚 三文鱼份量超多,又够肥美,好味😋 呢碗加果仁芝麻酱,感觉更fresh,甜甜哋,蟹肉都好新鲜好多🤤🧸 玫瑰茉莉花茶 (冻/ $20)花茶专登叫咗冻嘅,就有呢个方便take away、又可爱嘅小熊水樽😆 花茶大支又清醇好饮☺️☕️Latte ($28)朋友嘅latte个杯超靓! 走甜都好好饮😋
🌺 夏威夷风味 ($88)
🌊 加州风味 ($98)
🧸 玫瑰茉莉花茶 (冻/ $20)
☕️Latte ($28)
朋友嘅latte个杯超靓! 走甜都好好饮😋