2015-09-11 1972 浏览
同朋友聚会就黎试呢间fushion菜, 呢条街亦有几间同类型铺头但今次呢间系第1次试叫左个牛油果沙津,但朋友略嫌牛油果有D生所以有D唔好食, 但整体黎讲好好食, 最紧要菜够新鲜!唔知点解黎到呢类型铺头, 总系想叫咖喱今次叫左咖喱羊肉, 其实唔难煮羊肉, 最重要系壁唔壁到佢既膻味虽然佢个咖喱都好浓味, 但呢个羊唔膻又淋身, 好快俾我地清哂加埋个印度薄饼点咖喱汁, 真系好好食印度薄饼佢都有好多唔同口味架, 不过叫左咖喱, 而咖喱又系浓味食品, 无理由再点其他味既薄饼喇, 但佢原味都好好味, 期待下次试其他味另外都叫左个Rusito, 唔记得叫咩名喇个饭, 但食落有d似食紧pizza, 因为真系好浓茄味, 朋友唔太钟意食, 但我好钟意食蕃茄觉得好好食, 而且佢唔算杰身, 因为一般食既汁都会杰, 佢比较轻身d, 而且蕃茄味令人食落无咁油腻, 算系唔错既尝试!有机会会再来!
但今次呢间系第1次试

唔知点解黎到呢类型铺头, 总系想叫咖喱
加埋个印度薄饼点咖喱汁, 真系好好食
有机会会再来!