2022-11-14
千层蛋糕系我同女朋友都好钟意食🤣店舖提供有好多唔同口味🤪由网店做到门市都唔容易🫡今次经开旺角再试吓😎拣咗我地两个都想试嘅开心果同埋玫瑰味😛🤌🏻玫瑰千层蛋糕 望落好靓😍本身仲怕无乜味道,但原来食落有玫瑰🌹清香,蛋糕嘅忌廉好香滑又唔会太甜,仲有啲玫瑰花瓣做点缀😛🤌🏻开心果千层蛋糕 之前食过开心果格仔饼觉得好甜,本身都怕会一样咁甜但好彩唔会🤣🤣食落开心果味好浓同唔会太腻 ,蛋糕忌廉非常香滑,重点唔会太甜🤪🍰蛋糕每日新鲜自家制🫡🚩Lamlam 脷 旺角弥敦道691-697号永如大厦3楼697室#addifoodie #addifoodie旺角#foodie #hongkongfood #drawing #香港美食 #吃喝好去处 #周末好去处 #goodfood #周围食 #香港插画 #情侣美食 #HKcouple #hongkongdraw #foodiecouple #爱情插画 #千层蛋糕 #旺角 #开心果 #玫瑰🌹
千层蛋糕系我同女朋友都好钟意食🤣店舖提供有好多唔同口味🤪
由网店做到门市都唔容易🫡今次经开旺角再试吓😎