2019-08-25 40 浏览
睇戏之前黎食埋野,寻日食得太heavy, 见佢呢度有沙律,三文治好似几正,一于黎个轻食。✨怕唔够饱,佢仲有d 铁板饭,意粉,burger等等既选择。✨买好飞就可以起出面㨂野食,佢d 包都几多饀, 有吞拿鱼、蟹柳、猪颈肉、鸡肉馅。主食有鸡脾,猪手,猪肋骨~配菜沙律各有数款,望落几吸引。✨三文治加沙律餐$58 ,个包真系好足料,超级多吞拿鱼,苹果沙律够新鲜,放几耐都唔变色先劲,仲有嘢饮送。✨另一个大胃餐系$138 ,有两款主菜或三文治+两款沙律+两款配菜连饮品。配菜杂菌原汁原味够清新,猪手啖啖肉,可惜外皮有点硬。不过呢款沙律几好食,有沙律菜、青瓜、粟米、鸡肉、车厘茄,味道几丰富。✨我觉得主菜鸡髀最好食,外皮够滑带点蜜糖味,鸡肉嫩滑多汁,又够大只好够饱肚。配菜有白汁西兰花同椰菜花,味道清清地都唔错。✨我最钟意嘅沙律系南瓜沙律,南瓜够腍又够甜,紫薯都好味。不过我最钟意既必食之选系南瓜,见佢有得单独叫添😍

鸡脾

鸡脾