2022-07-12
呢日同同事倾开偈,大家不约而同话好想食汉堡包,屯门之友嘅佢话放工带我去区内一间既好味又抵食嘅汉堡包小店小店除咗有汉堡包,亦有炸物同小食选择我哋一人拣咗一款汉堡包,另加$13转套餐(套餐包薯饼一块及饮品一杯; 我哋再加多少少钱升级朱古力系列饮品),同埋order 多6件麦乐鸡开心 share🔸猫霸(牛肉x2、菠萝、蜜糖芥末酱)牛肉打孖上,配埋厚厚嘅烧菠萝,口感非常丰富甜甜哋菠萝+蜜糖芥末酱同牛肉都几夹🔸贝罗菇汉堡(牛肉、贝罗菇、黑松露酱)虽然呢款汉堡只有一块牛,不过卖相不失”猫霸”,因为只贝罗菇又厚又大阵黑松露酱味都几香🔸麦乐鸡即叫即炸,内里热辣辣,外面脆卜卜酱汁选择4选2(蜜糖芥末酱、将军酱、特浓洋葱酱及泰鸡酱)酱汁大大盒,一啲都唔吝啬🔸Oreo 朱古力沙冰呢个天气饮沙冰啱晒,饮完透心凉🔸「香港人」朱古力呢个饮落唔觉甜,有香浓嘅可可味原来店主用咗60%朱古力调制值得加多啲钱转呢款饮品呢到嘅汉堡份量十足,厚厚嘅牛肉juicy有肉味,汉堡包又烘香过,酱汁一啲都唔吝啬,呢个份量同质素嘅汉堡绝对对得住个定价. 小店仲推出兑换活动,凡购买汉堡一个,即获印章一个,储满指定印章数目,就可以免费兑换指
小店除咗有汉堡包,亦有炸物同小食选择
我哋一人拣咗一款汉堡包,另加$13转套餐
🔸猫霸(牛肉x2、菠萝、蜜糖芥末酱)
牛肉打孖上,配埋厚厚嘅烧菠萝,口感非常丰富
甜甜哋菠萝+蜜糖芥末酱同牛肉都几夹
🔸贝罗菇汉堡(牛肉、贝罗菇、黑松露酱)
阵黑松露酱味都几香
🔸麦乐鸡
即叫即炸,内里热辣辣,外面脆卜卜
酱汁选择4选2(蜜糖芥末酱、将军酱、特浓洋葱酱及泰鸡酱)
酱汁大大盒,一啲都唔吝啬
🔸Oreo 朱古力沙冰
呢个天气饮沙冰啱晒,饮完透心凉
🔸「香港人」朱古力
呢个饮落唔觉甜,有香浓嘅可可味
原来店主用咗60%朱古力调制
值得加多啲钱转呢款饮品
小店仲推出兑换活动,凡购买汉堡一个,即获印章一个,储满指定印章数目,就可以免费兑换指定食品或饮品㗎喇