放宽限聚令第二日,在好友介绍下去食好嘢😋两个月冇见,要聚下旧的😙在香港,真系好少去食𧐢,就算去大酒店食自助餐,我都唔敢食𧐢⋯⋯但系呢间,只系见到只𧐢个样,就巳经同自己讲,唔惊可以食😅第一碟上枱的系半打「铁盒烧生蚝」,只只肥嘟嘟白雪雪😋入口非常爽而不腻,满口海洋鲜味😋😋😋(呢碟系我觉得最正,不能不试的)第二碟便是拖罗葱花卷,呢个寿司卷嘅饭好精彩,好黏嘅米饭特别好味😋第三碟是明太子芝士玉子烧,我个人对明太子感觉麻麻的,但呢个味道系接受到,而且又唔错👌🏻第四碟是8款盛盒,有7款不同种类嘅鱼生寿司加一个穴子烧寿司🍣,听讲每次都会有些少种类不同的。食鱼生最怕咬落去啲肉有筋,即系用牙咬系唔可以轻易分开,但呢碟全部都好易一咬就分开👍🏻好味😋第五碟系生𧐢,今日种类有五款任拣,我哋一致点咗岩手县嘅独眼龙品种,又系非常肥美,入口即化非常爽口鲜甜,重好有海洋味道😋😋😋正👍🏻第六碟烧牡蛎饭团,有着好香浓嘅𧐢味烧饭团。只不过佢系一碌碌,唔系三角形饭团🍙。最后一碟牡𧐢猪肉(盐烧和汁烧)好味😋猪肉卷住一只𧐢,非常惹味😋好味😋好味😋好好味😋一定会再嚟🤟🏻最后好重要一定讲,店内服务员服务非常亲切友好,绝对系好有诚意💕走

好味😋好味😋好好味😋一定会再嚟🤟🏻

走咗至知道叫咗7碟,大吉大利百无禁忌😆

铁盒烧生蚝(半打)
拖罗葱花卷  &  明太子玉子烧
8款盛盒
生𧐢(岩手县独眼龙)
烧牡蛎饭团
牡𧐢猪肉(燃烧和汁烧)
铁盒烧生蚝(半打)
8款盛盒
生𧐢(岩手县独眼龙)
牡𧐢猪肉(燃烧和汁烧)
  • 铁盒烧生蚝
  • 生蚝
  • 牡𧐢猪肉(汁烧)