2020-11-18 1313 浏览
呢间餐厅系我公司楼下,干净,企理有空间感,坐得好舒服。所以我哋Team Lunch 有时都会拣呢间食㗎!今次又系team lunch 去食嘞!佢最好食嘅就系番茄蟹檬粉,好足料,蕃茄汤底又惹味,不过今次我转下口味,叫三文鱼捞檬,唔驶等好耐已经嚟咗啦,佢嘅份量无欺场呀!有两大旧煎三文鱼!煎得香香脆脆,唔错呀。因为我要减肥要食好嘅蛋白质,所以三文鱼捞檬真系一个唔错嘅选择!佢煎条三文鱼好靓,唔会干争争,又唔会搞到成个檬粉油淋淋,所以都好健康呀,檬粉份量都唔少,加上食完两大块三文鱼都饱饱地!食唔晒啲檬粉! 呢间餐厅性价比高,值得多多帮衬,唯一唔好系楼底低,如果遇著隔离个枱既人讲嘢大声,就有啲嘈。不过食物份量同质素攞满分就已经好足够啦!
呢间餐厅系我公司楼下,干净,企理有空间感,坐得好舒服。