2020-10-23 107 浏览
西瓜蛋糕大家都可能食过啦 西瓜配咸点大家又有无试过呢? 今次介绍即餐厅系系诺士佛台 餐厅叫得oasis 布置都不乏绿色值物 装修优雅 环境清静 好啱同朋友过嚟食饭倾吓计👍🏻先要介绍既系前菜 西班牙烧猪腩伴烤西瓜三文治 由两层烧猪腩同两层西瓜组成🥰 猪腩嫩滑多汁 西瓜烤过后更甜更多汁 2者入口爆汁超juicy 点上三文治下面嘅热情果酱汁 又开胃又唔腻 好有惊喜👅主菜我地拣左炭烧澳洲M5和牛肩肉伴法式焗薯 野菌蓉 甘荀仔 由于唔系铁板上 所以我地觉得叫7成就岩岩好啦 肉质细嫩 肉味浓郁🤩 旁边既焗薯都好有心思 系一片片薯仔片夹住忌廉同芝士 好邪恶好好味😋一场泥到我地仲拣左杯Signature Mocktail - Lips of an angel 👼🏻 闻落去香玫瑰味 饮落系香甜既蜜桃配上清新苹果汁 加左梳打水所以有汽既 果然好sweet好引人入胜👄 总括来讲食物 饮品同环境都唔错 值得一试🌟

西班牙烧猪腩伴烤西瓜三文治

炭烧澳洲M5和牛肩肉伴法式焗薯 野菌蓉 甘荀仔