2020-03-12 20 浏览
好耐冇食burger, 心思思好想食。行过见到有间卖汉堡既就走左入块。间铺细细,座位唔算好多,原过见大部分人都选择外卖拎走,所以实际坐低食既人唔算多。本身谂紧要至尊定和牛好,店员话和牛入口滑d,同埋系120日既草饲牛肉,除非好钟意食肉,如果唔系都推介食和牛汉堡多d。一于听店员讲!叫左$78既和牛汉堡,再加左$20跟餐,包薯条/薯格/沙律,同埋可乐一罐。我要左薯格。餐厅好贴心,仲有搓手液、手套,纸巾提供,完全唔怕污漕,好卫生!等左一阵汉堡到了,个汉堡睇落唔系巨型size, 但其实包同块牛都好足料,包体系松软果种,一食落块口感好丰富,除左松软既包体,仲有好脆既洋葱,再加上和牛都算滑同厚,目测有超过1cm厚,最估唔到既系入面既酱系芝麻酱,我咬既时候都不断滴哂d酱出黎,哈哈,食落成件事都好夹。薯格都成8块架,餐厅有茄汁同千岛酱可以自己加,我两种都有落,个人觉得千岛酱惹味d, 有少少辣咁,好正~食完好满足呀,仲想试埋鸡翼,但太饱啦,下次先!

食完好满足呀,仲想试埋鸡翼,但太饱啦,下次先!