2025-01-10
听日约朋友平日嚟打边炉放题 通常一班人唔知食咩?好都系食放题。 呢排食得太多任食要减肥🤣佢又午市60分钟定食套餐餐或者放题 放题最平158就有 不过就90分钟啫我哋就嗌咗Level three 258 因为好似1.9先入去 已经饿到好肚饿 佢带我哋行埋位嘅时候已经双眼发光出面自助区域都好多嘢食好吸引肚饿嘅话就咁拎啲豆腐花红豆沙或者关东煮都好好味 好开心有豆腐花一入座,佢会上咗呢三盘牛肉质素唔错,几有牛味佢啲蔬菜都好新鲜!仲有紫色嘅羽衣甘蓝 平时麻麻哋呢只菜因为好硬,但系呢个有几乱㖞 Level three嘅海鲜就系得呢啲 最后先发现有个好正嘅虾肉丸大家要睇清楚Menu后边会有 竹笙虾滑都好过瘾,又有口感 冇乜肥油呢只我都觉得系几好味 唔知会唔会加咗好多化学嘢呢?甜品款式好多 不过我最钟意都系豆腐花红豆汤 同埋雪糕😂呢间嘅服务态度好好环境又一流 不过平日食应该好啲,佢冇咁容易赶人
一班人唔知食咩?好都系食放题。 呢排食得太多任食要减肥🤣 佢又午市60分钟定食套餐餐或者 放题 放题最平158就有 不过就90分钟啫
我哋就嗌咗Level three 258 因为好似1.9先入去 已经饿到好肚饿 佢带我哋行埋位嘅时候已经双眼发光出面自助区域都好多嘢食好吸引 肚饿嘅话就咁拎啲豆腐花红豆沙或者关东煮都好好味 好开心有豆腐花 一入座,佢会上咗呢三盘 牛肉质素唔错,几有牛味 佢啲蔬菜都好新鲜!仲有紫色嘅羽衣甘蓝 平时麻麻哋呢只菜因为好硬,但系呢个有几乱㖞 Level three嘅海鲜就系得呢啲 最后先发现有个好正嘅虾肉丸 大家要睇清楚Menu后边会有 竹笙虾滑都好过瘾,又有口感 冇乜肥油 呢只我都觉得系几好味 唔知会唔会加咗好多化学嘢呢? 甜品款式好多 不过我最钟意都系豆腐花红豆汤 同埋雪糕😂