2018-11-12 45 浏览
好满足嘅一餐,湾仔食野唔方平,茶记又未必高质,最后拣左呢间,性价比高,款式多!黑毛猪叉烧饭见到枱枱都有叫,我地都唔执轮!又的确几吸引,啖啖肉,又多汁,虽未去到入口即溶,但的确比一般叉烧口感,入味度出色太多鱼汤浸时蔬呢个系好惊喜,有虾干肉碎草菇做配料,啖啖都有唔同质感,同各种香味,个鱼汤好清甜,娃娃菜条条都索晒d汤汁回锅肉份量好足,味道ok但略油黑松露西多士想食甜品,见到呢个觉得好新奇,最后忍唔住叫左,不失所望,黑松露平均分布系多士上,多士厚度岩岩好,好脆口,炼奶分量适中,唔会太甜,唔错唔错莫卡奶冻我想讲我玩左个架车仔好耐,哈哈,咁样上场真系好得意,仲印埋餐厅名,味道好浓郁但又唔会太甜,我觉得岩岩好菠萝冰什果宾治

黑毛猪叉烧饭

鱼汤浸时蔬
回锅肉
份量好足,味道ok但略油

黑松露西多士

莫卡奶冻