🎈 建议场合:#即兴食饭 #畅谈食饭 #普通拍拖 #港女打卡 #赖死唔走👤 建议人数:2人(最多可容纳4人台)💸 人均消费:$50-100【2个人食咗啲咩?】- Nutty Latte- Fruity Cappuccino⭐⭐⭐⭐⭐「好味嘅咖啡 好人嘅店员 好舒服嘅环境」食完heavy嘢路过见到有一间几靓嘅coffeshop即刻入左去试咗两杯啡,一杯系nutty嘅latte,另一杯系fruity嘅cappuccino。杯nutty嘅咖啡真系充满浓郁嘅坚果风味,个味道好突出,同咖啡完美结合,绝对满足到钟意nutty嘅人。不过,我个人就更加钟意果香,所以第二杯嘅fruity cappuccino更加合我心意,味道比较多层次啲,唔会话好酸,有少少tanginess再到果香、咖啡香,然后少少回甘。不得不提的是,牛奶嘅质地非常出色,打得够细致,温度啱啱好,可以带出牛奶嘅甜味,令咖啡更加平衡。奶泡细腻,形成的拉花真系超级靓,证明咖啡师嘅手艺绝对一流。总之,呢次两杯咖啡都好好饮,同好睇得,适合打卡,个日临近中秋,咖啡师仲特登拉左两只兔仔俾我地。Nutty嘅latte同fruity嘅cappuccin
👤 建议人数:2人(最多可容纳4人台)
💸 人均消费:$50-100

【2个人食咗啲咩?】
- Nutty Latte
- Fruity Cappuccino

⭐⭐⭐⭐⭐「好味嘅咖啡 好人嘅店员 好舒服嘅环境」

总之,呢次两杯咖啡都好好饮,同好睇得,适合打卡,个日临近中秋,咖啡师仲特登拉左两只兔仔俾我地。Nutty嘅latte同fruity嘅cappuccino两杯都好饮,但我个人更加喜欢fruity嘅口味,因为佢更能突显咖啡嘅香浓。

仲有,店员都好nice同好chill,整体用餐体验系舒服嘅~

另外佢地亦提供好多野食,下次有机会会再黎试下。