2018-01-27 386 浏览
难得去将军澳,睇下有咩新嘢试下先。老公钟意食拉面,就试下依间吧!我叫咗但黑蒜油熟成拉面。其实都系冲著黑蒜油三个字而来!好钟意食黑蒜出前一丁嘅我,好耐冇食过啦!拉面一嚟到,果然冇令我失望,好香黑蒜味!老公叫的是紫苏梅子拉面。好得意嘅配答,冇咗一般拉面汤嘅油腻感觉,多了一份清新!由于我哋都好钟意食半熟蛋,所以另外叫多咗两只!哈哈另外叫咗两款小食,依个唐扬炸鸡等得比较耐嘅,不过一上枱仲系热辣辣,应该系即系炸嘅,好香好脆!另外依个大阪玉子烧超推介!有啲后悔净系叫咗一个!因为本来以为系普通大阪烧,点知原来入面系系半熟蛋,外面就系大阪烧!好配!又可能我太喜欢食半熟蛋啦!不过点都好,依个真系超好食!谂起都想encore

• 大阪玉子烧