2015-07-25 1228 浏览
呢间野开左咁多年。讲左好多次话试。但始终都未食过。。。今日终于试到啦! 三个女仔食左七样野。。好癫 超饱。。。大部分都好好味 花之恋。。啲沙律酱好酸。。。但当旧花之恋蘸左啲芥末同豉油。即刻好似真嘅花之恋。。 芝士黑松露猪扒饭。好味。猪扒唔太干。有质感。份量都叫大碟。三个人够食。佢应该系炒饭底。够干身。好味 三色鱼生卷卷物。中间包左旧好似炸猪扒嘅肉做涵味道一般。可以唔叫 芋头腊味煲。好味呀。个汁好似有椰汁。入而有各式斋肉。好味呀 胡椒咸菜云吞汤个汤好好味呀。。。好有胡椒味。旧云吞都有正。唔食得辣嘅。建议唔好叫呢个。真系几辣 大板烧呢个口感有啲似台湾蚵仔煎,入而有啲海鲜几有口感。上而有一埋蟹爪菜。可以中和下油腻感 软壳蟹卷呢道。见啲食评话必嗌好好味。所以梗要试下啦。。。。但真心呢样真系有咩特别。下次再黎。我一定唔会叫。。。总括黎讲。虽然呢间野打正旗号食日式素食。。。但真心觉得寿司麻麻。反而其他小菜做我几好。。。会再黎

三个女仔食左七样野。。好癫
超饱。。。大部分都好好味

花之恋。。
芝士黑松露猪扒饭。
三色鱼生卷
卷物。中间包左旧好似炸猪扒嘅肉做涵
味道一般。可以唔叫
芋头腊味煲。
好味呀。个汁好似有椰汁。入而有各式斋肉。好味呀
大板烧
呢个口感有啲似台湾蚵仔煎,入而有啲海鲜
几有口感。上而有一埋蟹爪菜。可以中和下油腻感
软壳蟹卷
呢道。见啲食评话必嗌好好味。所以梗要试下啦。。。。
但真心呢样真系有咩特别。下次再黎。我一定唔会叫
花之恋
芝士松露猪扒饭