2021-06-19
Lunch 试咗经典芝士烟肉长通粉温泉蛋& 祥仔脆脆猪扒饭。首先想讲吓芝士烟肉长通粉温泉蛋,芝士味唔系好浓,长通粉够烟韧。唯一不足之处系唔够热,如果热辣辣更加好味。跟住系祥仔脆脆猪扒饭,蕃茄饭同猪扒分开上,同样地都系好好味,但系都系唔够热,饭唔够热,猪扒炸起咗应该有一段时间所以系唔热。可能Ricky 大厨实在太忙冇乜时间亲自管理,啲侍应都系发紧梦,我见到张枱面有个介绍系龙虾薯条铁板,问吓侍应哥哥呢个几钱呀?佢答我呢个系晚餐,咁我就话咁你可唔可以俾个晚餐嘅Menu我睇吓,于是乎佢应都唔应我行开咗,当然冇拎到个晚餐Menu俾我睇啦!餐厅可以俾你选择的lunch唔算太多,Lunch Menu 送 经典饮品,但原来都系啲普普通通嘅奶茶咖啡柠檬茶其实一啲都唔经典,不如叫普通茶记奶茶咖啡好过啦!