2022-07-10 1259 浏览
听过啲朋友介绍呢间,喺诺士佛台,附近又有bar又够chill,最后揾个周末过嚟试一试佢。本身未食过墨西哥菜,以为都系粟米片𠮶啲无乜特别,点知一试就发现几好食用openrice订枱送Nachos 加salsa sauce,个汁酸辣够开胃,起码悭返唔洗突登叫NachosTaco De Carnitas 5/5猪肉既Tacos,啲配料炒到好香口再加个类似烧烤汁配搭好好食,仲有椒洋葱蕃茄𠮶啲,本身唔钟意呢啲既我都食晒落肚仲用特别既碟装住惊佢散,最好用手成旧啪落肚。Chili Garlic Prawns 4.5/5用铁pan上碟,一开头热到炸炸声,辣辣哋又够惹味,虾又够大只几爽又入味。Chicken Quesadilla 4/5鸡肉酥饼,有菇有椒同芝士,又有sour cream,牛油果酱,同Salsa Sauce,成碟野真系无得弹,我觉得所有野都好食,咩汁配都好食。Frozen Strawberry Margarita 2.5/5药水味,搞唔掂下次叫酒算地理:喺诺士佛台6号上楼,可能途中会比楼下bar既人带走你环境:静静地feel同friend吹水几chill,下次应该成班朋友上黎食多啲野价钱:

Taco De Carnitas 5/5
仲用特别既碟装住惊佢散,最好用手成旧啪落肚。

Chili Garlic Prawns 4.5/5
用铁pan上碟,一开头热到炸炸声
,辣辣哋又够惹味,虾又够大只几爽又入味。

Chicken Quesadilla 4/5

药水味,搞唔掂