2023-07-20 61 浏览
好耐冇食放题啦,见到餐牌有夏日限定寿喜烧就忍唔住要试下啦!我地简左夏日蕃茄寿喜烧限定套餐,寿喜烧一到入面已经放左好多夏日野菜,有蕃茄,洋葱,蟹味菇,莲藕,冬瓜同秋葵,全部都好新鲜好入味,火锅放题真系好开心,可以疯狂食好多肉肉!特别系呢个汤底有酸酸甜甜既蕃茄同甘甜寿喜烧,好夹好好食!出面仲有自助吧熟食有关东煮同炸物,食完仲可以玩拉绳抽奖游戏,又有得食又有得玩!出面仲有好多种类既菜同丸类选择,不过我地都系主力食肉哈哈🤣澳洲产黑毛和牛及北海道四元豚放题套餐 $299 90分钟最推介以下食物!🐮澳洲产黑毛和牛虽然我地唔系食最贵既牛肉,但呢个黑毛和牛已经好香肉味,好松软,我地食左好多碟🐷北海道四元豚豚肉好有惊喜,我地平时好小系放题食豚肉,但呢款好滑同埋同蕃茄寿喜烧味道超夹🥤罐装饮品超多选择,连有气柠檬茶都有正呀

澳洲产黑毛和牛及北海道四元豚放题套餐 $299 90分钟
最推介以下食物!

🐮澳洲产黑毛和牛

🐷北海道四元豚

🥤罐装饮品
超多选择,连有气柠檬茶都有正呀