2022-01-12 56 浏览
政府又实施禁堂食,好难揾到外卖既炸物,行经石门见到呢间炸鸡吧决定要试下叫外卖返屋企食外卖自取仲有9折,抵食有櫈可以坐响度等外卖🥡外卖好快有,唔洗等太耐纸袋写明系鸡吧纸盒装,仲保温牛油果大虾沙律🥗无想过炸鸡店有沙律🥗牛油果差不多原只上虾都大大只,成8,9只甘多,唔好以为沙律净系得生菜🥬重本有紫椰菜同火箭菜沙律酱拎到返屋企唔会水汪汪,仲有啲菜真系好新鲜,咬落仲系脆,唔会因为外卖就变淋同黄炸鱿鱼🦑须唔多炸粉,食落鱿鱼须大大够,最正所有炸物都用好多菜垫底,而且食落唔太油真系条条须都有手指甘长同再粗啲蛋饼有芝士同肉松蛋饼拣,我拣左芝士,我以为蛋饼唔大份,所以叫多盒试下,一大开份大饼,哇,外卖都甘大份,仲要返到屋企,个芝士仲拉到丝甜甜既蛋再加芝士卷入,拉丝既效果真系好正炸鸡吧招牌半半炸鸡,入去拣食乜炸鸡既时候,职员知我十五十六只只鸡都想试就介绍半半炸鸡半半炸鸡意思系拣两份炸鸡,份量比s一份多,但价钱平啲😍🤭仲试晒两只味满足哂愿望,两个人叫左份M,晆,又系啲鸡拳头甘大同有生菜响底,你以为大大旧系炸粉,真系唔系,旧鸡肉真系甘大同仲系脆牛油蜜糖鸡翼: 蜜糖唔会劲甜,个甜到适中,而且无拎到啲鸡淋哂,个牛油
政府又实施禁堂食,好难揾到外卖既炸物,行经石门见到呢间炸鸡
决定要试下叫外卖返屋企食

外卖自取仲有9折,抵食

有櫈可以坐响度等外卖🥡外卖好快有,唔洗等太耐

纸袋写明系鸡吧

炸鱿鱼

炸鱿鱼🦑须
真系条条须都有手指甘长同再粗啲

蛋饼
甜甜既蛋再加芝士卷入,拉丝既效果真系好正
芝士炸鸡

牛油蜜糖炸鸡

炸鸡吧招牌
半半炸鸡,入去拣食乜炸鸡既时候,职员知我十五十六
只只鸡都想试就介绍半半炸鸡

牛油蜜糖鸡翼: 蜜糖唔会劲甜,个甜到适中,而且无拎到啲鸡淋哂,个牛油劲香
芝士炸鸡:个芝士另外用兜装住,唔系点一两下就无个啲,个兜劲大,我点完啲鸡仲点到鱿鱼须🤭个芝士味好浓,同个酱好滑,唔会一旧旧好结甘款

最重要啲鸡返到屋企系脆,唔系淋,唔油
15 分钟 (外卖自取)
牛油果大虾沙律
炸鱿鱼