2013-12-15 3137 浏览
之前都好中意泥食,今次终于有机会😋😋第一样泥既系黑糖面包😁😁(sorry冇影低)记住面包系可以refill架😚我食左足足四条😂😂😋真系超正!第二度食吾到呢只味然后就到主菜!炭烧安格斯肉眼扒!佢用炭火烧,外面充满焦香,仲有烧完既格纹,睇得又食得!切落去已经feel到佢好腍,冇乜根,好tender😋食落去先有外皮既焦香,加上佢既肉质同肉汁,真系好正!😁😁再来的系拼盘,有肉眼同猪肋骨。呢个肉眼冇头先果个咁腍,肉味都冇果个咁丰富,大概系因为佢吾系安格斯既关系。。不过个肋骨好正,好入味,食落去好大阵烧烤味,但又吾会盖过肋骨本身。值得一赞😋😋👍食得吾够喉,所以再叫左个甜品,呢个好出名😚上面系vanilla ice cream,下面系chocolate brownies个brownies入面有almond同红豆,吾食既吾好叫不过呢个chocolate thunder真系好好味,雪糕加brownies既combination好夹。总括而言,outback既野食大部份都好高质素,而且好大件。虽然佢既价钱吾平,不过胜在质素好👍👍安格斯肉眼同chocolate thunder必试!😚😚👍😋😋😋
之前都好中意泥食,今次终于有机会😋😋
第一样泥既系黑糖面包😁😁(sorry冇影低)
然后就到主菜!

炭烧安格斯肉眼扒!
佢用炭火烧,外面充满焦香,仲有烧完既格纹,睇得又食得!
切落去已经feel到佢好腍,冇乜根,好tender😋
食落去先有外皮既焦香,加上佢既肉质同肉汁,真系好正!😁😁

再来的系拼盘,有肉眼同猪肋骨。
食得吾够喉,所以再叫左个甜品,呢个好出名😚

个brownies入面有almond同红豆,吾食既吾好叫

2013-12-15
  • Angus rib eye