2015-05-08 604 浏览
第一次写食评,岩岩食左E间都唔错,就写E间啦!环境几好,有卡位坐,有电视睇,正!三个人叫左西餐西冷牛扒拼薯菜配黑椒汁,椒盐猪扒饭,焗肉酱烟鸭胸意粉,三只炸鸡比,加3杯冻柠茶~好好味,特别系我点嘅西餐,个黑椒汁够辣够野味,块牛扒够嫩唔硬,最紧要嘅系够平,50几蚊一个扒餐,原本谂住咁平,d质素唔会好得去边,点知咁好食,good!其他嘅我朋友都话唔错,值得一提系椒盐猪扒饭,只汁好特别,同出面嘅餐厅好唔同,甜甜地辣辣地,好好味,就咁𩠌饭食都一流!焗肉酱烟鸭胸意粉味道都唔错,不过我嫌佢太多油~临走之前见到隔离枱食炸鸡比,我哋又口痕,叫咗三只炸鸡比,一人一只,但系就等左两三个字都未到,个侍应话鸡比系要生炸,所以耐d,不过最后都冇咁嬲,因为见到啲鸡比又香又脆又大只,就算拉,好野要等既~冻柠茶饮品就正正常常,冇咩特别~整体都唔错,下次会再来试其他野!
第一次写食评,岩岩食左E间都唔错,就写E间啦!
环境几好,有卡位坐,有电视睇,正!
焗肉酱烟鸭胸意粉味道都唔错,不过我嫌佢太多油~
冻柠茶饮品就正正常常,冇咩特别~
整体都唔错,下次会再来试其他野!
2015-05-08
  • 西餐西冷牛扒拼薯菜配黑椒汁