2022-01-08 304 浏览
圣诞当天 同朋友知道呢间餐厅🍴刻意去个边食嘢 听闻view 唔错 所以就过去一趟参观下 一去到立即比个度个窗🪟吸引左 当时去到已经近乎黄昏🌆 望出去 成个人都觉得好宁静 时间真是过得好快 个度内部设计同圣诞装饰同配搭 都有圣诞气氛 例如有圣诞树等 浓虾汁蟹肉意粉 $188好吃😋 吃完还想再吃 juicy 唔会太干 控制火候几好 虾好爽口 丝状 咬咬下就有蟹味 好多芝士碎白白的 当日圣诞节🎄餐厅里每个人顾客都有红酒🍷 一杯而且系热红酒暖胃 圣诞节 送一杯仔 火鸡每人都有得拎 一起庆祝圣诞感觉好有气氛Double grilled cute cheese burger $1382个拳头👊大的burger 2块安格丝牛扒系里面夹住 芝士 生菜 食唔晒包 只是食左扒 剩下皮 实在太饱啦 我尽力啦蒜香松露薯格$98热到冒烟 新鲜出炉 软软地

浓虾汁蟹肉意粉 $188

蒜香松露薯格$98