行街行得攰都想揾个地方坐下饮杯嘢,而家叻啡室通常都会逼爆人🤢🤢成日都好羡慕外国啲cafe 有咁多空间俾人慢活。 好彩畀我哋揾到呢间去赫德道嘅沐白,可以叹住台式饮品 又有位置畀人坐下,仲配埋叉电!!!非常贴心😆沐白黑糖波霸鲜奶本身卖相已经满分,黑糖挂杯做得靓,珍珠多到唔使钱咁 😂😂 有好重嘅黑糖味😋本身我自己饮开微甜, 不过呢杯系鲜奶所以真材实料冇得拣甜度😝但都ok㖞, 最紧要唔系用糖水沟出嚟𠮶啲甜遮🤣大甲芋头鲜奶 哩杯同样系固定甜度,饮得出入面嘅甜味都系天然嘅唔系糖水👍 芋头蓉非常浓郁且厚身, 员工建议饮之前先要摇匀, 不过都系因为好足料嘅关系,饮嘅时候都要都要keep住慢慢搅😂😂 鲜奶加埋淡淡嘅芋头香, 芋头控必点!!! 亦系饱肚之选,饮完好似食咗个芋头一样😂莓莓果茶 (加芦荟)微甜微酸嘅莓莓果茶主要系用草莓打成, 茶底够浓, 而且饮落好多果蓉好足料🍓🍓 我加咗芦荟,反而好似破坏咗原本食果肉嘅口感🤣🤣可能因为两者都浮面冇得分开食😂😂 下次应该加啲会沉底嘅(例如珍珠) 咁就满分啦😝😝😝

沐白黑糖波霸鲜奶

大甲芋头鲜奶

莓莓果茶 (加芦荟)