2018-05-30
2018年5月25日。晴。九龙湾。买咗戏飞睇7:30,放工到九龙湾剩低差唔多半个钟,已经无时间再左谂右谂食咩啦喺戏院入面有呢间食Burger嘅,人又唔多,半个钟应该搞得掂,就佢啦~~有当日电影戏飞原来仲有9折添包入面嘅馅可以自己砌,块肉有经典汉堡、墨西哥辣椒汉堡、黑松露、鸡肉又或者素食另外加钱有其他配料两个人order咗一个包再加一个餐,餐嘅小食可以拣薯条或者沙律仲好似有其他,跟餐野饮有可乐、柠茶,其他要加钱落咗单之后会有个咇咇机,摆喺枱面,食物准备好就会有店员送餐过来等咗5分钟左右,店员就送餐过来啦一个包系经典汉堡加新鲜洋葱,另一个系黑松露汉堡跟餐拣咗沙律同冻柠茶沙律嘅菜预先准备好摆咗喺雪柜,但睇落都新鲜,沙律酱、烟肉同面包粒会另外用胶兜仔装住,食之前自己捞沙律份量太少,但好好味~汉堡包嘅包装纸比麦当当𠮶啲厚好多,有两层,外层系牛皮纸,内层系铝纸咁嘅质地,可以保温(?!)我个黑松露汉堡一打开就有好香嘅黑松露味,香味吸引汉堡味道浓郁,非常满足材料好足,一直食每啖都会食到汉堡、生菜丝,唯一觉得个酱可以加多少少而且价钱公道,性价比高绝对会再食
有当日电影戏飞原来仲有9折添
另外加钱有其他配料
等咗5分钟左右,店员就送餐过来啦
一个包系经典汉堡加新鲜洋葱,另一个系黑松露汉堡
跟餐拣咗沙律同冻柠茶
沙律份量太少,但好好味~
我个黑松露汉堡一打开就有好香嘅黑松露味,香味吸引
汉堡味道浓郁,非常满足
而且价钱公道,性价比高
绝对会再食
题外话/补充资料:
餐厅嘅出餐时间快,即使赶住电影开场,如果有半个钟走盏我都会推荐~(至少唔洗食戏院贵夹唔饱兼难食嘅热狗餐)
记住有当日戏飞会有9折优惠