2019-12-16 41 浏览
对上个次去日本已经系上个月5号既事啦,突然好挂住日本既野食,可惜d假已经玩晒,所以今日去食间日本料理怀缅下啦,因为朋友系路痴既关系,我地迟左45分钟先到,几惊会帮我地取消呀!好彩间餐厅好好,直接帮我改时间,等我地唔洗甘心急,未去到已经感觉到佢地贴心,网上评价仲几唔错㖞, 相信入到去唔会失望!环境唔错,清静、舒服,仲要都好靓!好岩影相呃like,食物大至上唔错,好味,新鲜,都好难有差评,仲要唔贵,真系无推荐错值得去食㗎!但有样嘢真系要留意,就系佢既,日式甜品便当!日本系一个便当大国,系日本一定要食,好好味㗎,呢度都有得食!即刻叫啦,食左之后,除咗好食之外,仲好似食紧日本既一样,好开心,果然无嚟错!

• 日式甜品便当