2024-10-24
今次我地去左旺角呢边一间菲律宾餐厅食饭,之前佢地出过一个$15既饭而令我认识,今次经开就又想黎食啦😛佢地系一间快餐店模式咁既,主打烤卷,其次就系饭,即磨咖啡就系佢地既招牌饮品,今次我地一次过食晒餐厅既所有野✌🏻T1 set 烤卷套餐($75)烤卷餐可以拣一牛一鸡,或者两份鸡,但就唔可以拣两份牛,我地就拣左一牛一鸡,睇落个卖相差唔多,口感就食得出唔同既肉,佢d肉烤得好香,好有烧烤既感觉,香得黎又嫩,个酱系3款酱加埋,甜甜地,有少少辣,个卷仲有好多沙律菜,夹埋一齐食好正🌯香嫩鸡肉饭(大)($55)个饭既味道同卷差唔多口味,唔同既就系个包同饭既分别,感觉饭会落得更多酱,我自己钟意多酱,所以饭好食d,而个饭系黄色既姜黄饭,几香唔错😋拿铁咖啡(冻)(跟餐+$15)拿铁咖啡(热)(跟餐+$10)我地拣左一冻一热既Latte,口感顺滑,味道好香,冻既另外有美式咖啡,而热既仲有泡沫咖啡同斋啡一共4款拣☕️呢间餐厅时不时都有唔同特别优惠,都值得留意,佢本身正价都唔算贵,个烤肉真系好食,我自己钟意饭多过卷,多酱得黎,姜黄饭又香,咖啡都唔错,仲有买一送一优惠,平过手摇饮品好多,系旺角行过饮杯都几正😆
T1 set 烤卷套餐($75)
香嫩鸡肉饭(大)($55)
拿铁咖啡(冻)(跟餐+$15)
拿铁咖啡(热)(跟餐+$10)