2016-04-03 566 浏览
今晚同朋友庆祝生日,系一个好开心既日子丫!特登book 左以running man 为主题既gangnam oppa到食饭庆祝下啦。餐厅虽然细细地咁,但入面既特色布置的确几吸引,有追开running man既人应该都会觉得系呢到食野几开心!食物方面,有无限refill 前菜,有粟米,腌萝卜同泡菜,味道又甜又酸,加埋沙律酱,好开胃!我地五个人叫左4种野食,4个都系窝物,味道十足,亦且份量都唔少,食到个个都好饱呀!其中我最中意最推荐系呢一款韩烧猪腩肉加炒辣鱿鱼锅当中一锅2个食法好正! 个石头锅烘到好热,令到上面排列整齐嘅肥腩肉片烧得好均匀,肥瘦分明嘅肉质,入面嘅油脂出哂黎,代替了食用油,而中间嘅鱿鱼烘得岩岩好,好弹牙,原只上枱,每一小只都染红了! 辣得好过瘾!有朋友生日,我地准备左蛋糕,不过冇带火机,职员都好细心地借左支火枪俾我地!我地食得好开心,食到last order 先走!
今晚同朋友庆祝生日

餐厅虽然细细地咁,但入面既特色布置的确几吸引,

其中我最中意最推荐系呢一款韩烧猪腩肉加炒辣鱿鱼锅

我地食得好开心,食到last order 先走!
2016-03-22