2024-09-21 429 浏览
将军澳木马工房-韩虎家🐯寻日我去咗将军澳木马工房入边嘅韩虎家,买我最钟意食嘅牛肉拌饭同埋牛肉饭卷,非常好味🤤❤️牛肉饭卷🌯 呢款饭卷嘅牛肉味道唔错,肉质嫩滑,饭卷入面仲有啲蔬菜,增加咗口感,整体嚟讲几好食🌯。牛肉拌饭(套餐)🍛 牛肉拌饭嘅牛肉调味适中,饭粒松软,加埋啲配菜,食落去几满足,份量亦都啱啱好🍛。辣猪肉拌饭(套餐)🐷 呢个系我嘅最爱,辣味啱啱好,唔会太刺激,猪肉亦都唔会太油腻,配埋饭一齐食,好有滋味🌶️。韩虎家嘅环境舒适,服务态度亦都唔错👍。整体嚟讲,呢度嘅套餐选择多样化,味道平均,值得一试。下次有机会,我会再嚟试其他菜式!@trojanfoodclub 木马工房 ( 将军澳) Food Club📍 韩虎家 (The Parkside Mall) (将军澳)将军澳唐俊街18号The Parkside Mall 1楼木马工房02号舖#木马工房 #外卖 #美食广场 #将军澳美食 #韩虎家 #OurLittleDream #Ben哥米线 #外婆鸡饭专门店 #KAi #金马烧 #卡路里foodies
将军澳木马工房-韩虎家🐯

牛肉饭卷🌯