2021-06-17
假日下午2点左右到,等左4枱客大约15分钟。冇得攞飞,要即时排队,等紧期间有职员出黎俾餐牌我地睇,睇定野食岩岩好有得入座。原味竹帘乌冬(冷)🍜乌冬粗大,有弹口,每条都好长,口感十足。冷面汁 另外配有芝麻、葱粒、wasabi、姜末)Wasabi我只放左一半,其他配料都落哂入冷面汁,乌冬再占上冷面汁食十分清凉☺️夏日热辣辣食就岩岩好啦🤤鲣鱼汤咖喱乌冬(热)同样口感乌冬配上好好饮既咖喱汤,冇错 系可以一大啖咁饮既咖喱汤,系好日式甜甜地既咖喱。 啲乌冬系有挂汤,味道会令你好想去多次日本既味道。骨付鸡劲好食一定要食嫩滑多汁,腌料超入味。甜甜地又有香料味又有烧鸡既味。 呢个唔洗多形容,食就岩!天妇罗炸鸡🤤用左鸡髀肉切件炸, 火喉岩岩好,嫩滑多汁。由于佢冇酱点黎食,但唧左啲柠檬汁,食落口鲜味就冇,但又唔会话冇味,因为嫩滑多汁个下已经满哂分。最后提一提,呢到系自助式,自己斟水(冷/热)、攞筷子🥢、仲有啲天妇罗碎俾大家拎)
原味竹帘乌冬(冷)🍜
鲣鱼汤咖喱乌冬(热)
骨付鸡
劲好食一定要食