2017-03-29
Love cafe系一间做wedding时公司 但2 楼亦都有cafe餐厅 食时系西餐 意粉 饭 主力有burgerFuller's london pride ale 48 蚊 4.7 度既英国手工啤酒 颜色偏黄 泡身比较少 饮落几清新 带有轻微麦味 口感偏薄素肉碎配无麸质糙米螺丝粉 118 蚊 用冇麸质既糙米整成时螺丝粉 食落比较有咬口同清 配以蕃茄汁同素肉 素食令到面身食落有口感 . 蕃茄汁十分鲜甜 加上黄红椒调味 好食 Build your burger自家制作时burger 一张menu 可以喺4 栏入面选burger 既材料同酱汁 我点左 蒜香干蕃茄包 挪威三文鱼吉列 128 蚊 墨西哥辣椒软芝士酱 煎蛋 蕃茄包新鲜焗起 有啖啖蕃茄味同好松脆 仲有牛油香 而入面时吉列三文鱼外脆内软又唔合太硬 食落吉列冇盖过三文鱼时鱼味 而酱汁 好香滑带有少少辣 配合埋太阳蛋 令到成个burger口感更滑 而配菜时洋葱 蕃茄 同腌青瓜 生菜都十分新鲜 薯条亦炸得好香脆 好味
4.7 度既英国手工啤酒 颜色偏黄 泡身比较少 饮落几清新 带有轻微麦味 口感偏薄 素肉碎配无麸质糙米螺丝粉 118 蚊