2022-09-03 653 浏览
🍔 #湾仔 #TripleO早排去书展美食展,发现会展站附近有间burger叫「Triple O’s」好吸引😋 今次终于食咗,佢位置超方便,喺会展站过天桥就到,食物份量十足,超邪恶呀🤤🥓 Chipotle BBQ Bacon Melt Burger见到呢个新出嘅burger,贪新鲜嘅朋友就叫咗,佢嘅辣嘅烧烤酱好香,辣辣哋甜甜哋,唔会太重口味😋 除咗烟肉同牛肉,个汉堡仲有蕃茄、好多洋葱(好够腍👍🏻)、酸瓜、芝士等,好够份量㗎🤤🐥 Chicken Supreme Burger鸡肉香嫩,仲用咗我超钟意嘅蜜糖芥末酱💓🍟 Fries热辣辣嘅连皮粗薯🤤!🥛 Milkshake - Pina Colada & Chocolate呢度嘅milkshake都系相当signature㗎,佢有好几款味道拣,朱古力味道又香又浓,超级正💓💓 Pina Colada系有菠萝同椰子味嘅,combo+$22就试到,味道清新、酸甜度适中,推🤤!
🍔 #湾仔 #TripleO

🐥 Chicken Supreme Burger
鸡肉香嫩,仲用咗我超钟意嘅蜜糖芥末酱💓

🍟 Fries
热辣辣嘅连皮粗薯🤤!

2022-09-03
午餐