2023-05-24 639 浏览
好耐冇食过炸猪扒🙊今次去左邪恶一下🐽点完餐即刻上左个芝麻俾你磨碎佢, d芝麻好香, 我为左留返d芝麻味就净系落左少少酱. 🧑🏻‍🦱一落落左好多酱之后问店员可唔可以拎多份芝麻🤣 店员好好都肯俾佢~ 令到我地都有得点呢个又有芝麻碎又有完整芝麻既酱🤣 其实就咁食个酱就好香芝麻味, 但点黎食始终个酱都几浓味, 所以芝麻味唔会好出🐽吉烈猪扒、猪柳、大虾定食(二人前) - 最后嗌左个2人餐, 可以试哂想食既野🤭 猪扒有一大旧切开左6件, 大虾2只, 猪柳有2圆形size每旧切左一半 所以有4件. 所有食物都会有层炸浆加炸粉, 全部都炸得好脆好香口! 同埋唔会炸粉分离咁. 猪扒食落比猪柳软稔, 猪柳有少少un但就浓猪肉味d, 我个人就中意猪扒多d! 虾都比我想像中大只, 虽然出面个炸粉都厚, 但系入面只虾都算有肉. 不过相比起我会觉得猪扒好食d!🐽椰菜 - 呢到既椰菜同好多炸猪扒店一样系可以任加! 呢间餐厅系配左紫菜汁同柚子汁. 紫菜汁有少少昆布海水既味, 柚子汁就酸酸咸咸咁. 2只其实都有少少咸, 不过觉得咸又可以落返多d菜去中和下, 所以冇乜问题. 个人中意柚子汁多d! 好似解腻d!呢到既面豉汤
好耐冇食过炸猪扒🙊今次去左邪恶一下

呢到既面豉汤每碗都有粒蚬! 不过我就觉得有d太咸啦. 佢餐前会俾杯煎茶话会开胃d. 餐后会俾杯玄米茶话可以消滞. 都几贴心☺️ 最后仲有一杯西瓜, 不过最衰系暖暖地既🥲如果雪左入雪柜先就好啦🙊

💰人均消费: ~300-350